Therador

Vytlač príspevok
Odporuč príspevok
Bookmark and Share PRIDAŤ NA VYBRALI.SME.SK

Víkend

Čo sa stalo, čo nestalo a čo nech sa radšej ani nestane :)
Zdravím ľudia!

Uplynulý víkend bol pre mňa celkom zaujímavý a tak som sa rozhodol s vami podeliť o moje zážitky z tých pár dní. Na začiatok by som poznamenal, že som bol po relatívne dlhej dobe konečne doma. Nebolo to ale úplne podľa očakávaní. Keď som prišiel, nevedel som či a aké majú doma problémy. Trochu ma sklamalo, že sa tieto veci snažili utajiť a zamlčať a mal som pocit akoby som tam bol iba na návšteve. Nepríjemné, cítit sa doma ako na návšteve. Ale asi je to normálne, keď väčšinu roka bývam niekde inde.

S priateľmi to nebolo vôbec iné. Všetci medzi sebou mali rozohraté nejaké "hry", v ktorých som sa úplne strácal. To bol jeden dôvod, prečo som sa s nimi veľmi nemal o čom baviť a keď som aj mal čo povedať, väčšinou to nebolo tak úplne k podstate veci. Ten druhý dôvod bol o niečo vážnejší. Pravdepodobne som za posledných pár týždňov/mesiacov trochu dospel a dostal sa na inú úroveň života, ale veci, o ktorých sa kamaráti rozprávali boli pre mňa úplne nedôležité a ich názory a postrehy by som ani nenazval ich vlastnými. Boli to skôr kópie médiami rozširovaných "právd". Pre mňa bolo ťažké sledovať ako sebou moji priatelia nechávajú tak ľahko manipulovať a stávajú sa "nemysliacimi nástrojmi v rukách médií".

Ale povedal by som, že tých pár dní malo aj pár svetlých stránok. Aspoň som si oddýchol, nabral nové sily a teraz sa môžem s veľkou vervou pustiť do učenia. Vlastne som sa už pustil - včera - a spôsobilo mi to menšiu depresiu. Ale nejak to musím zvládnuť, do práce sa mi ešte nechce a bola by škoda vyletieť z výšky, keď už som tu.

Zatiaľ sa s vami lúčim, ale keď budem mať niečo nové, určite sa ozvem.

MM

Zo života | stály odkaz

Komentáre

  1. juch, MM
    je skvelé čítať slovíčka mladého človiečika, napísané s diakritikou a bez chýb! To je dnes vzácne, už som mala pocit, že okrem malej Zuzky a krásnej Aďky to nik nedokáže a aha! A ešte aj MM. Ako Marilyn Monroe, Marilyn Manson alebo Milý Miško! Tak krásny ďaľší víkend ti prajem..
    publikované: 02.05.2013 23:59:13 | autor: matahari (e-mail, web, neautorizovaný)
  2. Re:
    Pekne ďakujem za pochvalu, snažím sa písať správne a nezhadzovať sám seba úbohou gramatikou. Aj keď verím, že chýb by sa v mojich textoch pár našlo. :) A môj akronym bol odhadnutý správne, len utvorený od iného - nie tak slávneho - mena. :)
    publikované: 03.05.2013 20:05:03 | autor: therador (e-mail, web, autorizovaný)
Pozor, na konci je potreba spočítať neľahkú matematickú úlohu! Inak komentár nevložíme. Pre tých lenivejších je tam tlačidlo kúzlo.



Prevádzkované na CMS TeaGuru spoločnosti Singularity, s.r.o., © 2004-2014